Cursuri de limba engleză (online/centru) pentru copii preșcolari 4-7 ani

Hello Class! vă propune cursuri de engleză (la centru sau online prin videoconferinţa) destinate copiilor școlari și preșcolari, cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Considerăm că aceasta este vârsta potrivită pentru învațarea primelor noțiuni în limba engleză, copiii fiind foarte curioși, receptivi și intuitivi. Astfel, prin jocuri interactive, cântece și dansuri, ei asimilează fără efort. De asemenea, prin învățarea timpurie a limbii engleze, copii dobândesc o pronunție corectă a cuvintelor, pe care le exprimă fără dificultate. Deseori, cuvintele în limba engleză sunt mai facile copiilor decât adulților.

Cum se desfăşoară?

Cursul se desfăşoară în perioada 23 septembrie 2024 - 20 iunie 2025, cu o frecvenţă de 2 sedinţe pe saptamană a câte 60 de minute. În timpul vacanţelor şcolare, în zilele libere prevăzute de lege cât şi în zilele de 8-10 ianuarie 2025 şi 2 mai 2025, nu se vor desfăşura cursuri. Calendarul zilelor de curs este disponibil aici.

Grupele sunt formate din minim 5 si maxim 8 copii, în funcţie de nivel şi vârstă, stabilite în urma şedinţei de evaluare.

2 sedinţe
GRATUITE

Îti oferim 2 sedinţe gratuite pentru a te convinge că ai ales cursul potrivit pentru copilul tău

În aceste 2 sedinţe vom încerca să găsim cea mai potrivita grupă în funcţie de nivelul copilului tău şi ritmul lui de lucru. Aceste 2 sedinţe se vor desfăşura la centrul Hello Class! sau online prin videoconferinţă, în urma unei sedinţe de evaluare gratuite şi în limita locurilor disponibile.

Locurile sunt limitate, deoarece cursanţii centrului nostru au prioritate în rezervarea unui loc şi în formarea grupelor. Poţi verifica oricând disponibilitatea unui loc la numărul de telefon 99 66 58 0370, iar prin completarea formularului online poţi programa sedinţa de evaluare gratuită.

În ce constă cursul?

  • Lecţii interactive pe baza pachetului de curs special creat pentru școlari și preșcolari;
  • Predarea noilor conţinuturi se va realiza prin intermediul unor materiale variate: flashcards, story cards, stickers, poveşti, cântece, postere, păpuşi şi figurine;
  • Consolidarea conţinuturilor se va realiza utilizând caietul elevului şi fişele de lucru, ce vor dezvolta aptitudinile premegătoare scrierii şi citirii;
  • Jocurile de rol, de memorie şi atenţie, dar şi jocurile cu cântec şi mişcare vor da viaţă fiecărei activităţi.

Cat costa si cum platesc?

Costul cursului este format din suportul de curs în valoare de 300 lei şi taxa de curs. Taxa de curs se poate achita integral cu un discount de 10% sau în 10 rate, astfel:

10 rate

Rata 1

180 RON

Ratele 2-10

630 RON

Integral

integral cu un discount de 10%

5850 RON (-10%)

5265 RON

Pentru al doilea membru din aceeasi familie, beneficiaţi de un discount de 20%, aplicabil la cursul cu taxa mai mică, indiferent de metoda de plată aleasă.

Înscriere şi participare

  • Pasul 1: programarea unei sedinţe de evaluare gratuite la numărul de telefon 99 66 58 0370 sau prin completarea formularului online
  • Pasul 2: participarea la 2 sedinţe gratuite, la centrul Hello Class! sau online prin videoconferinţă, în perioada 1 iulie - 13 septembrie 2024
  • Pasul 3: finalizarea înscrierii şi plata cursului prin cele 2 modalităţi de plată prezentate mai sus.
Programare sedinţă de evaluare gratuită

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea primirii cererilor. Daca doriti mai multe informatii despre acest curs sau alte activitati din cadrul centrului nostru, ne puteti contacta la nr. de telefon 99 66 58 0370 sau prin intermediul chat-ului online.


Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00