Cursuri de limba engleză (online/centru) pentru copii preșcolari 4-7 ani

Hello Class! vă propune cursuri de engleză (la centru sau online prin videoconferinţa) destinate copiilor școlari și preșcolari, cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Considerăm că aceasta este vârsta potrivită pentru învațarea primelor noțiuni în limba engleză, copiii fiind foarte curioși, receptivi și intuitivi. Astfel, prin jocuri interactive, cântece și dansuri, ei asimilează fără efort. De asemenea, prin învățarea timpurie a limbii engleze, copii dobândesc o pronunție corectă a cuvintelor, pe care le exprimă fără dificultate. Deseori, cuvintele în limba engleză sunt mai facile copiilor decât adulților.

Cum se desfăşoară?

Cursul se desfăşoară în perioada 27 septembrie 2021 - 10 iunie 2022, cu o frecvenţă de 2 sedinţe pe saptamană a câte 60 de minute. În timpul vacanţele scolare, în zilele libere prevăzute de lege cât şi în zilele de 21-22 decembrie 2021 şi 2 iunie 2022, nu se vor desfăşura cursuri. Calendarul zilelor de curs este disponibil aici.

Puteti opta pentru desfasurarea sedintelor de curs la centrul Hello Class! sau online prin videoconferinţa.

Mini-grupe de doar 4-6 copii, deoarece considerăm că aceasta este formula ideală prin care fiecare copil va evolua atingandu-şi potenţialul maxim.
Din experienţa noastră, într-un grup mai mare de 6 copii dezvoltarea afectivă şi performanţa trec în plan secundar, accentul fiind pus doar pe simpla predare a lecţiilor.

De aceea, centrul Hello Class nu este doar un centru de predare, ci este un centru de învatare activă a unei limbi străine!
2 sedinţe
GRATUITE

Dăm startul înscrierilor târzii pentru a doua jumătate a anului școlar
9 februarie - 10 iunie 2022

Îti oferim 2 sedinţe gratuite pentru a te convinge că ai ales cursul potrivit pentru copilul tău

În aceste 2 sedinţe vom încerca să găsim cea mai potrivita grupă în funcţie de nivelul copilului tău şi ritmul lui de lucru. Aceste 2 sedinţe se vor desfăşura la centrul Hello Class! sau online prin videoconferinţa, în perioada 10 ianuarie - 8 februarie 2022, în urma unei sedinţe de evaluare gratuite şi în limita locurilor disponibile.

Poţi verifica oricând disponibilitatea unui loc la numărul de telefon 0730 85 66 99, iar prin completarea formularului online poţi programa sedinţa de evaluare gratuită.

În ce constă cursul?

 • Lecţii interactive pe baza pachetului de curs special creat pentru școlari și preșcolari;
 • Predarea noilor conţinuturi se va realiza prin intermediul unor materiale variate: flashcards, story cards, stickers, poveşti, cântece, postere, păpuşi şi figurine;
 • Consolidarea conţinuturilor se va realiza utilizând caietul elevului şi fişele de lucru, ce vor dezvolta aptitudinile premegătoare scrierii şi citirii;
 • Jocurile de rol, de memorie şi atenţie, dar şi jocurile cu cântec şi mişcare vor da viaţă fiecărei activităţi.

Ce conţine Pachetul Elevului?

 • Caietul elevului;
 • DVD cu cântece, poveşti şi fişe de lucru;
 • Stickers;
 • Figurine cu personajele din poveste.

Preţul unui pachet este de 200 RON şi se achită la începutul cursului.

Cat costa si cum platesc?

Taxa de curs pentru a doua jumătate a anului școlar (9 februarie - 10 iunie 2022) se poate achita în 3 rate egale sau integral - cu un discount de 10%.

3 rate egale

590 RON

Integral cu un discount de 10%

1770 RON (-10%)

1593 RON

Pentru al doilea membru din aceeasi familie, beneficiaţi de un discount de 20%, aplicabil la cursul cu taxa mai mică, indiferent de metoda de plată aleasă.

Înscriere şi participare

 • Pasul 1: programarea unei sedinţe de evaluare gratuite la numărul de telefon 0730 85 66 99 sau prin completarea formularului online
 • Pasul 2: participarea la 2 sedinţe gratuite, la centrul Hello Class! sau online prin videoconferinţă, în perioada 10 ianuarie - 8 februarie 2022
 • Pasul 3: finalizarea înscrierii şi plata cursului prin cele 3 modalităţi de plată prezentate mai sus.
Programare sedinţă de evaluare gratuită

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea primirii cererilor. Daca doriti mai multe informatii despre acest curs sau alte activitati din cadrul centrului nostru, ne puteti contacta la nr. de telefon 0730 85 66 99 sau prin intermediul chat-ului online.Multe se pot uita in ”scurta” vacanta de vara, dar si mai multe se pot invata! Alege un curs de vara la Hello Class! si ai parte, nu doar de cele mai bune metode de aplicare a cunostintelor asimilate, cat si de startul perfect pentru rezultate remarcabile in noul an scolar.

IUN
27
-
AUG
11
 • Cursuri de limba engleză
 • Cursuri de limba germană

Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00