Ateliere în limba engleză pentru copii și adolescenți

Venim în întâmpinarea tuturor dorinţelor cu o gamă largă de ateliere precum artă şi creaţie, modelaj şi meşteşug, teatru şi imaginaţie, în care numitorul comun va fi limba engleză.

Desfăşurarea atelierelor în limba engleză le oferă copiilor şansa de a pune în practică cunoştinţele asimilate în timpul cursurilor, într-o manieră distractivă şi creativă, dezvoltând în acelaşi timp abilitățile de lucru și exprimare în grupuri dinamice.

Join the fun! Descopera taberele noastre de o zi desfasurate in zilele de 22 iulie, 29 iulie si 5 august intr-o locatie FUNtastica! @HAPPY PLACE, Domnesti

IUL
22
Luni, 22 Iulie
11:00 - 20:30
IUL
29
Luni, 29 Iulie
11:00 - 20:30
AUG
05
Luni, 05 August
11:00 - 20:30

Descopera atmosfera cursurilor de vara in cadrul unui curs + atelier in limba engleza gratuit

IUN
07
Vineri, 7 Iunie
12:30 - 19:30
IUN
08
Sambata, 8 Iunie
12:30 - 19:30

Un atelier cu adevarat delicios in care copiii de 6-8, 9-11 si 12-15 ani invata sa pregateasca gustari sanatoase si simple. Este o modalitate excelenta de a-i introduce in arta culinara si de a-i educa despre alimentatia sanatoasa.

Atelier sustinut de: Oana, Laura
APR
6
-
APR
10
Sambata
10:30

Contextul perfect pentru tinerii adolescenti sa invete sa asculte, sa gandeasca critic si sa isi expuna ideile. Cu atentie, spirit critic si incredere in sine.
Vom dezbate tematici care ii intereseaza si ii pot ancora in prezent; investigam trecutul si incercam sa intelegem implicatiile pe care acestea le au asupra viitorului. Vom descoperi ca pentru a fi ascultati, avem nevoie sa vorbim cu pasiune si incredere; pasiunea si increderea in ceea ce am studiat si in ceea ce cunoastem.

Atelier sustinut de:
Liana
APR
6
-
APR
20
Sambata
13:30 - 15:00

Atelierul bilingv de gradinarit ii introduce pe copiii de 6-9 ani in lumea plantelor, invatandu-i, prin joaca, despre germinarea semintelor, partile componente ale plantelor, cat si despre cum sa planteze si sa ingrijeasca o planta. În cadrul celor trei ateliere copiii vor modela un ghiveci, vor planta diverse seminte si bulbi de primavara si vor crea un mini terrarium.
Conectarea cu natura si invatarea despre cresterea plantelor sunt experiente valoroase pentru orice copil

Atelier sustinut de:
Nicoleta
APR
5
-
APR
19
Vineri
15:00 - 16:00

Un atelier in limba engleza destinat copiilor cu varsta intre 9 si 12 ani, in cadrul caruia vom crea cele mai pretioase piese handmade a caror valoare cu siguranta nu va putea fi estimata. Te asteptam cu o multime de materiale inedite gata de a fi dichisite de mainile tale creative.

Atelier sustinut de:
Laura
MAR
16
-
MAR
30
Sambata
13:30 - 15:00

Atelier bilingv de pictura in care imaginatia copiilor de 7-9 ani prinde viata!
Facand uz de cele mai neconventionale instrumente de pictura, copiii sunt inspirati sa creeze opere de arta, exprimandu-si creativitatea si dezvoltandu-si abilitatile artistice.

Atelier sustinut de:
Mirela
MAR
15
-
MAR
29
Vineri
15:00 - 16:00

Ce fac copiii de 9-12 ani la acest atelier de ilustratii si design?
Well, desenam, pictam si ii dam voie artistului interior sa se joace cu medii artistice diverse: acuarele, guase acrilice, carbune si creioane colorate. Cu ajutorul lor cream, in stil propriu, un super-personaj cu o super-poveste! Invatam un pic de teoria culorilor, ce fel de linii și cum trebuie să le trasam pentru a da viata personajului nostru si, nu în ultimul rand, ne distram cat se poate. Totul in engleza - of course!

Atelier sustinut de:
Sabina
MAR
15
-
MAR
29
Vineri
15:00 - 16:30

Atelier de board games in limba engleza, pentru copii cu varste intre 11 si 15 ani.
Te invitam la un atelier in care vei putea sa iti exersezi intr-un mod distractiv abilitatile de speaking, gandirea critica, abilitatile de a functiona intr-un grup in care ai sansa sa testezi pe rand, cu responsabilitate, diverse roluri; toate acestea intr-un spirit fair-play, prietenesc si cu jocurile pe masa 🙂

Atelier sustinut de:
Liana
FEB
10
-
FEB
17
Sambata
13:00

Atelier cu jocuri in limba engleza pentru copii cu varste intre 6-8 ani sau 9-10 ani.
In cadrul acestui atelier ne punem toate abilitatile de limba engleza la lucru si formam echipe pentru a da start celor mai indragite jocuri: "Bingo", "Charades", "I spy...", "Follow the Leader", "Boardgames", "Blooket", "Kahoot".

Atelier sustinut de:
Andreea, Nicoleta
FEB
9
-
FEB
16
Vineri
15:00

Atelierul de Origami ii ajuta pe copii sa gandeasca logic, sa asimileze informatii noi si sa isi exprime personalitatea creativa prin realizarea unor forme complexe, exersandu-si in acelasi timp abilitatile de exprimare in limba engleza.

Atelier sustinut de:
Laura
In fiecare vineri gazduiesc un atelier in limba englea in are te astept sa-ti antrenezi imaginatia si abilitatile de comunicare, alaturi de cele practice in a crea cu mainile tale un produs unic pe care il poti lua acasa.
FEB
22
-
APR
12
Vineri
17:30 - 18:30

Sahul reprezinta cea mai buna modalitate de a exersa gandirea. Practicand jocul de sah, copilul intra in contact cu notiuni care-i vor fi de folos pe parcursul anilor urmatori: strategie, ofensiva, defensiva, planificare, sacrifiu, capturare, competitie, rivalitate, anticipare, amenintare, autocontrol, rationament etc. Pentru copil, a cauta si a alege solutia optima este un prim pas catre devoltarea unor factori care, mai tarziu, isi vor gasi aplicarea in activitatea de adult, de la deciziile manageriale pana la cele simple, de zi cu zi.

Atelier sustinut de:
Mihaela Miu
FEB
20
-
APR
19
Miercuri si Vineri
17:30 - 18:30

Toti parintii isi doresc copii performanti  si toti copiii au potentialitate de geniu insa nu toti o pot obtine.

Daca esti preocupat cum  sa-ti sustii copilul pentru a avea succes,  te intrebi care este misiunea ta si ce vrei ca parinte, locul tau este aici!

Atelier sustinut de:
Mihaela
OCT
26
Vineri 26 Octombrie
18:00 - 20:00

Cu totii admiram oamenii puternici, pe cei care au capacitatea sa-si sustina ideile, sa-i influenteze pe altii si undeva in coltul mintii noastre ne-am imaginat macar o data cum ar fi daca noi am putea sa fim asa!

Poate viata, sansa ti-a suras si ai reusit! Insa continui sa speri, sa vrei, astepti, si iti doresti ca si copilul tau sa fie la fel sau poate mai carismatic.

Atelier sustinut de:
Mihaela
NOV
02
Vineri 2 Noiembrie
17:30 - 19:30

Dezvoltarea cognitiva, morala si emotionala, difera la fete fata de baieti, de aici nevoia de a aborda diferit relatiile.

Te asteptam sa descoperi care sunt tehnicile de relationare potrivite copilului tau.

Atelier sustinut de:
Mihaela
NOV
23
Vineri 23 Noiembrie
18:00 - 20:00

Scratch este un limbaj de programare educational creat de catre un grup de cercetatori din cadrul MIT (Massachusetts Institute of Technology), cea mai importanta institutie de invatamant din lume in domeniul informaticii.

Limbajul de programare Scratch are ca scop initierea in programare, folosind o interfata vizuala ce pune la dispozitia copiilor uneltele necesare pentru a crea atat jocuri, animatii, povesti, cat si alte proiecte.

Atelier sustinut de:
Cristian
APR
27
-
IUN
09
Modul 1
format din 5 cursuri

Actoria este una dintre cele mai placute cai prin care un copil se poate dezvolta ca fiinta sociala si sociabila, deoarece se bazeaza pe joc. Atelierul ofera spatiul potrivit spre a crea, a imagina, a descoperi lucruri despre sine cat si despre lumea inconjuratoare, incurajeaza participarea in jocuri dinamice si dialoguri in limba engleza, toate acestea avand scopul de a invata despre emotii si de a se conecta la trairile proprii, de a dezvolta empatie la nevoile celor din jur, de a conlucra intr-un grup pentru a atinge un scop comun si de a dezvolta abilitati de a vorbi in public.

Atelier sustinut de:
Antonia
MAR
17
-
IUN
23
11 Ateliere
structurate in 4 module

Succesul copilului tau intre 5 si 12 ani nu depinde atat de mult de calitatea scolii, gradinitei sau de profesori, ci de PUTEREA lui INTERIOARA data de CARACTER, OPTIMISM, INCREDEREA IN SINE si UN NIVEL BUN DE IMPLICARE

Atelier sustinut de:
Mihaela
APR
14
-
MAI
12
4 ateliere
+ o sedinta follow up

Povestea bobului de grau

Ateliere de creatie & Fun Cooking

3 ateliere practice, interactive cu elemente de limba engleza

IAN
27
Sambata, 27 Ianuarie 2018
11:20 - 12:30
FEB
17
Sambata, 17 Februarie 2018
11:20 - 12:30
FEB
24
Sambata, 17 Februarie 2018
11:20 - 12:30

THE GINGERBREAD MAN

Atelier in limba engleza pentru copii - Teatru de umbre

Te asteptam la un atelier marca Hello Class! unde participantii sunt incurajati sa decida si sa actioneze singuri devenind astfel stapani pe gandurile si deciziile lor, invingand treptat teama de a vorbi si de a lua initiativa.

Fiind intr-un mediu degajat unde joaca este la putere, copiii pot transmite mai usor mesaje, isi folosesc imaginatia si isi dezvolta caracterul, personalitatea.

IAN
26
Vineri, 26 Ianuarie 2018
18:30 - 19:30

Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00