Ateliere în limba engleză pentru copii și adolescenți

Venim în întâmpinarea tuturor dorinţelor cu o gamă largă de ateliere precum artă şi creaţie, modelaj şi meşteşug, teatru şi imaginaţie, în care numitorul comun va fi limba engleză.

Desfăşurarea atelierelor în limba engleză le oferă copiilor şansa de a pune în practică cunoştinţele asimilate în timpul cursurilor, într-o manieră distractivă şi creativă, dezvoltând în acelaşi timp abilitățile de lucru și exprimare în grupuri dinamice.

Atelierul de Origami ii ajuta pe copii sa gandeasca logic, sa asimileze informatii noi si sa isi exprime personalitatea creativa prin realizarea unor forme complexe, exersandu-si in acelasi timp abilitatile de exprimare in limba engleza.

Atelier sustinut de:
Laura
In fiecare vineri gazduiesc un atelier in limba englea in are te astept sa-ti antrenezi imaginatia si abilitatile de comunicare, alaturi de cele practice in a crea cu mainile tale un produs unic pe care il poti lua acasa.
FEB
22
-
APR
12
Vineri
17:30 - 18:30

Sahul reprezinta cea mai buna modalitate de a exersa gandirea. Practicand jocul de sah, copilul intra in contact cu notiuni care-i vor fi de folos pe parcursul anilor urmatori: strategie, ofensiva, defensiva, planificare, sacrifiu, capturare, competitie, rivalitate, anticipare, amenintare, autocontrol, rationament etc. Pentru copil, a cauta si a alege solutia optima este un prim pas catre devoltarea unor factori care, mai tarziu, isi vor gasi aplicarea in activitatea de adult, de la deciziile manageriale pana la cele simple, de zi cu zi.

Atelier sustinut de:
Mihaela Miu
FEB
20
-
APR
19
Miercuri si Vineri
17:30 - 18:30

Toti parintii isi doresc copii performanti  si toti copiii au potentialitate de geniu insa nu toti o pot obtine.

Daca esti preocupat cum  sa-ti sustii copilul pentru a avea succes,  te intrebi care este misiunea ta si ce vrei ca parinte, locul tau este aici!

Atelier sustinut de:
Mihaela
OCT
26
Vineri 26 Octombrie
18:00 - 20:00

Cu totii admiram oamenii puternici, pe cei care au capacitatea sa-si sustina ideile, sa-i influenteze pe altii si undeva in coltul mintii noastre ne-am imaginat macar o data cum ar fi daca noi am putea sa fim asa!

Poate viata, sansa ti-a suras si ai reusit! Insa continui sa speri, sa vrei, astepti, si iti doresti ca si copilul tau sa fie la fel sau poate mai carismatic.

Atelier sustinut de:
Mihaela
NOV
02
Vineri 2 Noiembrie
17:30 - 19:30

Dezvoltarea cognitiva, morala si emotionala, difera la fete fata de baieti, de aici nevoia de a aborda diferit relatiile.

Te asteptam sa descoperi care sunt tehnicile de relationare potrivite copilului tau.

Atelier sustinut de:
Mihaela
NOV
23
Vineri 23 Noiembrie
18:00 - 20:00

Scratch este un limbaj de programare educational creat de catre un grup de cercetatori din cadrul MIT (Massachusetts Institute of Technology), cea mai importanta institutie de invatamant din lume in domeniul informaticii.

Limbajul de programare Scratch are ca scop initierea in programare, folosind o interfata vizuala ce pune la dispozitia copiilor uneltele necesare pentru a crea atat jocuri, animatii, povesti, cat si alte proiecte.

Atelier sustinut de:
Cristian
APR
27
-
IUN
09
Modul 1
format din 5 cursuri

Actoria este una dintre cele mai placute cai prin care un copil se poate dezvolta ca fiinta sociala si sociabila, deoarece se bazeaza pe joc. Atelierul ofera spatiul potrivit spre a crea, a imagina, a descoperi lucruri despre sine cat si despre lumea inconjuratoare, incurajeaza participarea in jocuri dinamice si dialoguri in limba engleza, toate acestea avand scopul de a invata despre emotii si de a se conecta la trairile proprii, de a dezvolta empatie la nevoile celor din jur, de a conlucra intr-un grup pentru a atinge un scop comun si de a dezvolta abilitati de a vorbi in public.

Atelier sustinut de:
Antonia
MAR
17
-
IUN
23
11 Ateliere
structurate in 4 module

Succesul copilului tau intre 5 si 12 ani nu depinde atat de mult de calitatea scolii, gradinitei sau de profesori, ci de PUTEREA lui INTERIOARA data de CARACTER, OPTIMISM, INCREDEREA IN SINE si UN NIVEL BUN DE IMPLICARE

Atelier sustinut de:
Mihaela
APR
14
-
MAI
12
4 ateliere
+ o sedinta follow up

Povestea bobului de grau

Ateliere de creatie & Fun Cooking

3 ateliere practice, interactive cu elemente de limba engleza

IAN
27
Sambata, 27 Ianuarie 2018
11:20 - 12:30
FEB
17
Sambata, 17 Februarie 2018
11:20 - 12:30
FEB
24
Sambata, 17 Februarie 2018
11:20 - 12:30

THE GINGERBREAD MAN

Atelier in limba engleza pentru copii - Teatru de umbre

Te asteptam la un atelier marca Hello Class! unde participantii sunt incurajati sa decida si sa actioneze singuri devenind astfel stapani pe gandurile si deciziile lor, invingand treptat teama de a vorbi si de a lua initiativa.

Fiind intr-un mediu degajat unde joaca este la putere, copiii pot transmite mai usor mesaje, isi folosesc imaginatia si isi dezvolta caracterul, personalitatea.

IAN
26
Vineri, 26 Ianuarie 2018
18:30 - 19:30

Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00