Școala de vară 2024 - Hello Summer! pentru copii de 7-8 ani

Cu totii stim ca o baza solida ofera milioane de oportunitati! Acesta este motivul pentru care am creat cursuri intensive, ce fac din invatarea cititului si scrisului in limba engleza o experienta inedita. Copiii sunt incurajati sa ramana curiosi, sa descopere si sa-si atinga potentialul in citirea si scrierea unei limbi straine!

Un nou format de curs intensiv ce îmbină cele mai interesante teme din știință, geografie și artă într-o provocare adresată copiilor curioși.
Atelierele practice gândite în continuarea cursului sunt oportunitatea perfectă să aplici, într-un mod inedit și creativ, ceea ce ai învățat.
Jocuri, povești, activități și fișe atent selectate pentru ca fiecare copil, cu entuziasm, să facă pași importanți în studiul limbii engleze.
Un curs intensiv, în care consolidăm toate elementele limbii engleze - fonetică, vocabular, expresii și structuri gramaticale elementare.

Puteti opta pentru participarea la un singur modul sau mai multe, modulele fiind independente unul de celalt

IUL
02
-
IUL
11
2 saptamani - 6 sedinte
marti, miercuri si joi

IUL
16
-
IUL
25
2 saptamani - 6 sedinte
marti, miercuri si joi

IUL
30
-
AUG
08
2 saptamani - 6 sedinte
marti, miercuri si joi

AUG
13
-
AUG
22
2 saptamani - 6 sedinte
marti, miercuri si joi

Am pregătit, vara aceasta, un curs online de conversație în limba engleză! Ne vom antrena cu proiecte, dezbateri, exerciții de speaking - în fiecare săptămână, de oriunde te-ai afla. Discutăm, printre altele, despre hobby-uri, pasiuni, locuri din întreaga lume, povești și personaje de poveste. Nu vor lipsi recomandările de lectură, exercițiile de improvizație și teatru si poveștile experiențelor de vară!

Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 saptamani, in perioada:

IUL
1
-
AUG
22
8 saptamani - 8 sedinte
luni, marti, miercuri sau joi

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea primirii cererilor. Daca doriti mai multe informatii despre activitatile din cadrul scolii de vara, ne puteti contacta la nr. de telefon 99 66 58 0370 sau prin intermediul chat-ului online.Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00