Cursuri de limba germană online pentru copii 4-7 ani

Hello Class! vă propune cursuri de germană online destinate copiilor preșcolari, cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Considerăm că aceasta este vârsta potrivită pentru învațarea primelor noțiuni în limba germană. La această vârstă, copiii sunt foarte curioși, receptivi și intuitivi. Astfel, prin jocuri interactive, cântece și dansuri, ei învată fără efort. De asemenea, prin învățarea timpurie a limbii germane, copii dobândesc o pronunție corectă a cuvintelor, pe care le exprimă fără dificultate. Deseori, cuvintele în limba germană sunt mai facile copiilor decât adulților.

Cum se desfăşoară?

Cursul se desfăşoară online prin videoconferinţa, în perioada 27 septembrie 2021 - 10 iunie 2022, cu o frecvenţă de 2 sedinţe pe saptamană a câte 60 de minute. În timpul vacanţele scolare, în zilele libere prevăzute de lege cât şi în zilele de 21-22 decembrie 2021 şi 2 iunie 2022, nu se vor desfăşura cursuri. Calendarul zilelor de curs este disponibil aici.

Mini-grupe de doar 4-6 copii, deoarece considerăm că aceasta este formula ideală prin care fiecare copil va evolua atingandu-şi potenţialul maxim.
Din experienţa noastră, într-un grup mai mare de 6 copii dezvoltarea afectivă şi performanţa trec în plan secundar, accentul fiind pus doar pe simpla predare a lecţiilor.

De aceea, centrul Hello Class nu este doar un centru de predare, ci este un centru de învatare activă a unei limbi străine!
2 sedinţe
GRATUITE

Îti oferim 2 sedinţe gratuite pentru a te convinge că ai ales cursul potrivit pentru copilul tău

În aceste 2 sedinţe vom încerca să găsim cea mai potrivita grupă în funcţie de nivelul copilului tău şi ritmul lui de lucru. Aceste 2 sedinţe se vor desfăşura la centrul Hello Class! sau online prin videoconferinţă, în perioada şcolii de vară 5 iulie - 3 septembrie 2021, în urma unei sedinţe de evaluare gratuite şi în limita locurilor disponibile.

Locurile sunt limitate, deoarece cursanţii centrului nostru au prioritate în rezervarea unui loc şi în formarea grupelor. Poţi verifica oricând disponibilitatea unui loc la numărul de telefon 0730 85 66 99, iar prin completarea formularului online poţi programa sedinţa de evaluare gratuită.

În ce constă cursul?

 • Lecţii interactive pe baza pachetului de curs special creat pentru preşcolari;
 • Predarea noilor conţinuturi se va realiza prin intermediul unor materiale variate: cartonașe ilustrate, povești ilustrate, apțibilduri, poveşti, cântece, postere, păpuşi, figurine, măști, etc.;
 • Consolidarea conţinuturilor se va realiza utilizând caietul elevului şi fişele de lucru, ce vor dezvolta aptitudinile premegătoare scrierii şi citirii;
 • Jocurile de rol, de memorie şi atenţie, dar şi jocurile cu cântec şi mişcare vor da viaţă fiecărei activităţi.

Ce conţine Pachetul Elevului?

 • Manual;
 • Caietul elevului;
 • CD şi DVD cu cântece, poveşti şi fişe de lucru;
 • Stickers;
 • Figurine cu personajele din poveste.

Preţul unui pachet este de 200 RON şi se achită la începutul cursului.

Cat costa si cum platesc?

Cursul se poate achita în 6 rate egale, 3 tranşe egale sau integral cu discounturile aferente. În funcţie de modalitatea de plată aleasă, beneficiaţi de discounturi dacă vă înscrieţi şi participaţi la cele 2 şedinţe gratuite din perioada 5 iulie - 3 septembrie 2021, în limita locurilor disponibile.

6 rate egale

590 RON

3 tranşe egale cu un discount de 5%

1180 RON (-5%)

1121 RON

Integral cu un discount de 10%

3540 RON (-10%)

3186 RON

Pentru al doilea membru din aceeasi familie, beneficiaţi de un discount de 20%, aplicabil la cursul cu taxa mai mică, indiferent de metoda de plată aleasă.

Înscriere şi participare

 • Pasul 1: programarea unei sedinţe de evaluare gratuite la numărul de telefon 0730 85 66 99 sau prin completarea formularului online
 • Pasul 2: participarea la 2 sedinţe gratuite, online prin videoconferinţă, în perioada şcolii de vară 5 iulie - 3 septembrie 2021
 • Pasul 3: finalizarea înscrierii şi plata cursului prin cele 3 modalităţi de plată prezentate mai sus.
Programare sedinţă de evaluare gratuită

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea primirii cererilor. Daca doriti mai multe informatii despre acest curs sau alte activitati din cadrul centrului nostru, ne puteti contacta la nr. de telefon 0730 85 66 99 sau prin intermediul chat-ului online.Multe se pot uita in ”scurta” vacanta de vara, dar si mai multe se pot invata! Alege un curs de vara la Hello Class! si ai parte, nu doar de cele mai bune metode de aplicare a cunostintelor asimilate, cat si de startul perfect pentru rezultate remarcabile in noul an scolar.

IUL
5
-
SEP
3
 • Cursuri de limba engleză
 • Cursuri de limba germană

Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00