Cursuri de limba germană online pentru copii 4-7 ani

Hello Class! vă propune cursuri de germană online destinate copiilor preșcolari, cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Considerăm că aceasta este vârsta potrivită pentru învațarea primelor noțiuni în limba germană. La această vârstă, copiii sunt foarte curioși, receptivi și intuitivi. Astfel, prin jocuri interactive, cântece și dansuri, ei învată fără efort. De asemenea, prin învățarea timpurie a limbii germane, copii dobândesc o pronunție corectă a cuvintelor, pe care le exprimă fără dificultate. Deseori, cuvintele în limba germană sunt mai facile copiilor decât adulților.

Cum se desfăşoară?

Cursul se desfăşoară online prin videoconferinţa, în perioada 25 septembrie 2023 - 21 iunie 2024, cu o frecvenţă de 2 sedinţe pe saptamană a câte 60 de minute. În timpul vacanţelor şcolare, în zilele libere prevăzute de lege cât şi în zilele de 20-22 decembrie 2023 şi 8-10 mai 2024, nu se vor desfăşura cursuri. Calendarul zilelor de curs este disponibil aici.

Mini-grupe de doar 4-6 copii, deoarece considerăm că aceasta este formula ideală prin care fiecare copil va evolua atingandu-şi potenţialul maxim.
Din experienţa noastră, într-un grup mai numeros dezvoltarea afectivă şi performanţa trec în plan secundar, accentul fiind pus doar pe simpla predare a lecţiilor.

De aceea, centrul Hello Class nu este doar un centru de predare, ci este un centru de învatare activă a unei limbi străine!
2 sedinţe
GRATUITE

Dăm startul înscrierilor târzii pentru a doua jumătate a anului școlar
12 februarie - 21 iunie 2024

Îti oferim 2 sedinţe gratuite pentru a te convinge că ai ales cursul potrivit pentru copilul tău

În aceste 2 sedinţe vom încerca să găsim cea mai potrivita grupă în funcţie de nivelul copilului tău şi ritmul lui de lucru. Aceste 2 sedinţe se vor desfăşura online prin videoconferinţa, în perioada 8 ianuarie - 8 februarie 2024, în urma unei sedinţe de evaluare gratuite şi în limita locurilor disponibile.

Poţi verifica oricând disponibilitatea unui loc la numărul de telefon 99 66 58 0370, iar prin completarea formularului online poţi programa sedinţa de evaluare gratuită.

În ce constă cursul?

  • Lecţii interactive pe baza pachetului de curs special creat pentru preşcolari;
  • Predarea noilor conţinuturi se va realiza prin intermediul unor materiale variate: cartonașe ilustrate, povești ilustrate, apțibilduri, poveşti, cântece, postere, păpuşi, figurine, măști, etc.;
  • Consolidarea conţinuturilor se va realiza utilizând caietul elevului şi fişele de lucru, ce vor dezvolta aptitudinile premegătoare scrierii şi citirii;
  • Jocurile de rol, de memorie şi atenţie, dar şi jocurile cu cântec şi mişcare vor da viaţă fiecărei activităţi.

Cat costa si cum platesc?

Costul cursului este format din suportul de curs în valoare de 250 lei şi taxa de curs. Taxa de curs pentru a doua jumătate a anului școlar (12 februarie - 21 iunie 2024) se poate achita în 4 rate egale sau integral - cu un discount de 10%.

4 rate egale

624 RON

Integral cu un discount de 10%

2496 RON (-10%)

2247 RON

Pentru al doilea membru din aceeasi familie, beneficiaţi de un discount de 20%, aplicabil la cursul cu taxa mai mică, indiferent de metoda de plată aleasă.

Înscriere şi participare

  • Pasul 1: programarea unei sedinţe de evaluare gratuite la numărul de telefon 99 66 58 0370 sau prin completarea formularului online
  • Pasul 2: participarea la 2 sedinţe gratuite, online prin videoconferinţă, în perioada 8 ianuarie - 8 februarie 2024
  • Pasul 3: finalizarea înscrierii şi plata cursului prin cele 2 modalităţi de plată prezentate mai sus.
Programare sedinţă de evaluare gratuită

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea primirii cererilor. Daca doriti mai multe informatii despre acest curs sau alte activitati din cadrul centrului nostru, ne puteti contacta la nr. de telefon 99 66 58 0370 sau prin intermediul chat-ului online.


Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00