Cursuri de limba germană online pentru copii 4-7 ani

Hello Class! vă propune cursuri de germană online destinate copiilor preșcolari, cu vârste cuprinse între 4-7 ani. Considerăm că aceasta este vârsta potrivită pentru învațarea primelor noțiuni în limba germană. La această vârstă, copiii sunt foarte curioși, receptivi și intuitivi. Astfel, prin jocuri interactive, cântece și dansuri, ei învată fără efort. De asemenea, prin învățarea timpurie a limbii germane, copii dobândesc o pronunție corectă a cuvintelor, pe care le exprimă fără dificultate. Deseori, cuvintele în limba germană sunt mai facile copiilor decât adulților.

Cum se desfăşoară?

Cursul se desfăşoară online prin videoconferinţa, în perioada 23 noiembrie 2020 - 18 iunie 2021, cu o frecvenţă de 2 sedinţe pe saptamană a câte 60 de minute. În timpul vacanţele scolare, în zilele libere prevăzute de lege cât şi în data de 31 mai 2021, nu se vor desfăşura cursuri.

Mini-grupe de doar 4-6 copii, deoarece considerăm că aceasta este formula ideală prin care fiecare copil va evolua atingandu-şi potenţialul maxim.
Din experienţa noastră, într-un grup mai mare de 6 copii dezvoltarea afectivă şi performanţa trec în plan secundar, accentul fiind pus doar pe simpla predare a lecţiilor.

De aceea, centrul Hello Class nu este doar un centru de predare, ci este un centru de învatare activă a unei limbi străine!
2 sedinţe
GRATUITE

Îti oferim 2 sedinţe gratuite pentru a te convinge că ai ales cursul potrivit pentru copilul tău

În aceste 2 sedinţe vom încerca să găsim cea mai potrivita grupă în funcţie de nivelul copilului tău şi ritmul lui de lucru. Aceste 2 sedinţe se vor desfăşura online prin videoconferinţa, în perioada 14 - 25 septembrie 2020, în urma unei sedinţe de evaluare gratuite şi în limita locurilor disponibile.

Locurile sunt limitate, deoarece cursanţii centrului nostru au prioritate în rezervarea unui loc şi în formarea grupelor. Poţi verifica oricând disponibilitatea unui loc la numărul de telefon 0730 85 66 99, iar prin completarea formularului online poţi programa sedinţa de evaluare gratuită.

În ce constă cursul?

 • Lecţii interactive pe baza pachetului de curs special creat pentru preşcolari;
 • Predarea noilor conţinuturi se va realiza prin intermediul unor materiale variate: cartonașe ilustrate, povești ilustrate, apțibilduri, poveşti, cântece, postere, păpuşi, figurine, măști, etc.;
 • Consolidarea conţinuturilor se va realiza utilizând caietul elevului şi fişele de lucru, ce vor dezvolta aptitudinile premegătoare scrierii şi citirii;
 • Jocurile de rol, de memorie şi atenţie, dar şi jocurile cu cântec şi mişcare vor da viaţă fiecărei activităţi.

Ce conţine Pachetul Elevului?

 • Manual;
 • Caietul elevului;
 • CD şi DVD cu cântece, poveşti şi fişe de lucru;
 • Stickers;
 • Figurine cu personajele din poveste.

Preţul unui pachet este de 200 RON şi se achită la începutul cursului.

Înscriere şi participare

 • Pasul 1: programarea unei sedinţe de evaluare gratuite la numărul de telefon 0730 85 66 99 sau prin completarea formularului online
 • Pasul 2: participarea la 2 sedinţe gratuite, online prin videoconferinţa, în perioada 14 - 25 septembrie 2020
 • Pasul 3: finalizarea înscrierii şi plata cursului prin cele 3 modalităţi de plată prezentate mai sus.
Programare sedinţă de evaluare gratuită

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea primirii cererilor. Daca doriti mai multe informatii despre acest curs sau alte activitati din cadrul centrului nostru, ne puteti contacta la nr. de telefon 0730 85 66 99 sau prin intermediul chat-ului online.


Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00