Școala de vară 2021 - Hello Summer! pentru copii de 10 - 12 ani

Vara aceasta invatam limba engleza si germana intr-o calatorie in jurul lumii.
Am pregatit o colectie de cursuri cu cele mai interesante tematici din istorie, geografie si stiinta; descoperim noutati, ne antrenam in proiecte si dezbateri, totul in cursul perfect pentru copii pasionati de limbi straine si cultura generala.

Curs de limba engleza intensiv, destinat celor pasionati de cultura generala
Un nou format de curs ce imbina cele mai interesante teme din istorie, geografie si stiinte, intr-o provocare adresata copiilor isteti la toate.
Topics: How it's made, Great personalities, Planet Earth & beyond, Brain science & AI, Arts, Culture and more.
Prin proiecte, dezbateri si exercitii de imaginatie ducem engleza la urmatorul nivel, iar fiecare copil devine un mai bun cunoscator al lumii ce-l inconjoara.

Puteti opta pentru participarea la un singur modul sau mai multe, modulele fiind independente unul de celalt

IUL
6
-
IUL
15
2 saptamani - 6 sedinte, a cate 2 ore
marti, miercuri si joi

IUL
20
-
IUL
29
2 saptamani - 6 sedinte, a cate 2 ore
marti, miercuri si joi

AUG
17
-
AUG
26
2 saptamani - 6 sedinte, a cate 2 ore
marti, miercuri si joi

Bucuria timpului liber din vacanta de vara si bucuria revederii cu colegii si profesorii Hello Class! in cadrul unui curs inedit, online, de 8 sedinte de limba engleza in 8 saptamani. Ne vom antrena cu proiecte, dezbateri, simulari de examene, gramatica deghizata in jocuri si competitii - saptamana de saptamana, de oriunde te-ai afla. Nelipsite vor fi recomandarile de lectura, fie ea pe hartie sau ecran, exercitiile de teatru si improvizatie cat si povestirile experientelor de vara.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 saptamani, in perioadele:

IUL
5
-
IUL
29
4 saptamani - 4 sedinte, a cate 2 ore
luni, marti, miercuri sau joi

AUG
9
-
SEP
3
4 saptamani - 4 sedinte, a cate 2 ore
luni, marti, miercuri sau joi

In orice colt de lume te poarta vara aceasta, poti fi online alaturi de colegii de la Hello Class pentru a pastra fresh cunostintele de limba germana si pentru a fi oricand pregatit pentru sustinerea unui examen.
Structura cursului va cuprinde exercitii de Hören, Lesen und Schreiben, asezonata cu jocuri distractive de gramatica. Vei descoperi cat de usor este sa te pregatesti pentru un examen si cata distactie te asteapta la tot pasul. În fiecare zi de miercuri vino alaturi de noi sa fii la înaltime si sa te antrenezi cu jocuri de cuvinte si logica, teste rapide si lecturi captivante pentru o vara speciala.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 saptamani, in perioadele:

IUL
14
-
SEP
1
8 saptamani - 8 sedinte, a cate 90 de min.
marti

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea primirii cererilor. Daca doriti mai multe informatii despre activitatile din cadrul scolii de vara, ne puteti contacta la nr. de telefon 0730 85 66 99 sau prin intermediul chat-ului online.Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00