Școala de vară 2024 - Hello Summer! pentru copii de 9-10 ani

Multe lucruri noi ce trebuie invatate? Copilul tau le poate asimila pe toate! Este un stadiu specific acestei varste, in care copiii isi extind planul cunoasterii, avand nevoie de o organizare clara a conceptelor pe care le intalnesc. Programele de cursuri intensive pornesc de la cunostintele deja asimilate, pentru ca doar in raport cu acestea se pot interioriza noi concepte si structuri logice. Ce bine insa, ca si lucrurile “serioase” se pot invata prin joaca! Am gandit pentru voi activitati interactive si jocuri care, dezvoltand memoria vizuala, auditiva si chinestezica, sa ajute la asimilarea de noi cunostinte.

Un nou format de curs intensiv ce îmbină cele mai interesante teme din științe, geografie și artă într-o provocare adresată copiilor curioși. Atelierele practice gândite în continuarea cursului sunt oportunitatea perfectă să aplici, într-un mod inedit, ceea ce ai învățat.
Vino sa discutăm despre personaje din povești și din istorie, mediul înconjurător și habitate naturale, viața în și departe de metropole și locuri remarcabile din lumea întreagă.
Prin proiecte, dezbateri și exerciții de imaginație ducem engleza la următorul nivel; astfel, consolidăm cunoștințele asimilate deja și lucrăm intensiv, urmând structura examenelor Cambridge, pentru a stăpâni, cu încredere, elementele gramaticale și a ne aprofunda și diversifica vocabularul.

Puteti opta pentru participarea la un singur modul sau mai multe, modulele fiind independente unul de celalt

IUL
02
-
IUL
11
2 saptamani - 6 sedinte
marti, miercuri si joi

IUL
16
-
IUL
25
2 saptamani - 6 sedinte
marti, miercuri si joi

IUL
30
-
AUG
08
2 saptamani - 6 sedinte
marti, miercuri si joi

AUG
13
-
AUG
22
2 saptamani - 6 sedinte
marti, miercuri si joi

Am pregătit, vara aceasta, un curs online de conversație în limba engleză! Ne vom antrena cu proiecte, dezbateri, exerciții de speaking - în fiecare săptămână, de oriunde te-ai afla. Discutăm, printre altele, despre hobby-uri, pasiuni, locuri din întreaga lume, povești și personaje de poveste. Nu vor lipsi recomandările de lectură, exercițiile de improvizație și teatru si poveștile experiențelor de vară!

Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 saptamani, in perioada:

IUL
1
-
AUG
22
8 saptamani - 8 sedinte
luni, marti, miercuri sau joi

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea primirii cererilor. Daca doriti mai multe informatii despre activitatile din cadrul scolii de vara, ne puteti contacta la nr. de telefon 99 66 58 0370 sau prin intermediul chat-ului online.Hello Class! · Drumul Taberei - Ghencea

Adresa: Bulevardul Ghencea 43B, București, sector 6
(Ghencea Business Center - etaj 2) - Google Maps

RATB: 41, 122, 126, 173, 221, 385

Program: Luni - Vineri, 09:00 - 20:00